Wat we doen


Kopen bij Kleertjesdoos.com

Kleertjesdoos.com verkoopt in haar frisse webshop merkkleertjes als nieuw en van goede kwaliteit: alles is schoon, heel en helder. En dat tegen kleine prijsjes! Ons aanbod wisselt wekelijks, dus het loont zeker de moeite om vaak een bezoekje te brengen aan onze shop!


Verkopen aan Kleertjesdoos.com

Daarnaast nemen wij ook de merkkleertjes die je kleine niet meer draagt graag van je over. Het werkt eerlijk en simpel; je meldt zelf de te kleine kleertjes aan via het intake-formulier en ziet meteen wat je ervoor krijgt. Aan jou de keuze! Stuur je stapel op, en via e-mail hoor je welke kleertjes we van je innemen.
Het unieke van Kleertjesdoos.com is, dat we voordat je kleding verkocht is, de opbrengst aan jou uitkeren in de vorm van shoptegoed of een cadeaubon. We doen dit binnen 5 dagen nadat we je merkkleertjes hebben bekeken en geaccepteerd. En dan? Shoppen maar bij Kleertjesdoos.com!

Ook geef je van tevoren aan wat we met de kleertjes mogen doen die we liever niet in onze webshop hangen: terugsturen, of we geven ze weg aan een goed doel waar we mee samenwerken.
Lees hier stap voor stap hoe het werkt.

Let op! De prijzen die we geven voor je merkkleertjes wisselen constant: dat heeft te maken met vraag & aanbod. Is een bepaald merk heel populair, dan geven we daar meer voor. Hebben we juist veel op voorraad van een bepaald soort, dan geven we daar minder voor, of halen we zelfs een heel merk (tijdelijk) uit onze lijst.

We zijn nauwkeurig met de selectie van de kleertjes die binnenkomen: hierdoor houden we de kwaliteit van onze webshop hoog. Om te zien waar je kleertjes aan moeten voldoen, kijk je bij onze spelregels.