Over ons

Hoi! Wat leuk dat je bij ons shopt en regelmatig een kijkje neemt.

Ik ben Lidian, het gezicht achter Kleertjesdoos.com. Samen met mijn man Herman zijn we trotse ouders van vier kindjes (2017, 2019, 2020 en 2022). In onze vrije tijd wandelen we graag met onze kindjes, doen we spelletjes en zijn we graag samen met familie. Sinds april 2020 zijn we eigenaar van Kleertjesdoos.com. Herman is, dankzij zijn baan als software architect, mijn technische rots in de branding wat betreft de webshop. Ik heb het 'ondernemersbloed' en voor Kleertjesdoos.com houd ik me bezig met de inkoop, verkoop en marketing en natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. 

Met 4 jonge kindjes hebben we inmiddels stapels (te kleine) kleertjes verzameld. Kindjes groeien en de stapels kleren natuurlijk ook, ons huis groeit alleen niet mee;-) We vinden het heerlijk om te shoppen voor de kids en ze elke dag weer leuk te kleden, maar daar hangt ook een prijskaartje aan. We zijn daarom groot fan van preloved kleertjes.

Het verkopen van onze kleertjes ervaren we als veel gedoe vanwege het per stuk fotograferen, online zetten, e-mail onderhandelingen, pakketjes posten, etc. En daarnaast raak je nooit alles kwijt! Tweedehands kleertjes-(web)winkels nemen kleertjes wel meteen in, maar betalen pas uit wanneer de kleertjes ook daadwerkelijk zijn verkocht...

Over Kleertjesdoos.com

En dát is precies de reden dat Jolet in 2013 Kleertjesdoos.com heeft gelanceerd. Zij heeft in de afgelopen jaren een mooie win/win-situatie weten te creëren waarbij iedereen merkkleertjes kan verkopen aan Kleertjesdoos én ook iedereen prachtige merkkleertjes kan kopen. Een krachtig concept in het kader van duurzaamheid!

Toen ik te horen kreeg dat Jolet een opvolger zocht voor Kleertjesdoos.com, was ik direct enthousiast om dit mooie concept een vervolg te geven!

 

Jij en Kleertjesdoos.com

Kleertjes kopen

Kleertjesdoos.com verkoopt merkkleertjes als nieuw en van goede kwaliteit. Alles is schoon, heel en helder, en up-to-date.
Benieuwd naar ons nieuwste aanbod? Klik dan hier

Kleertjes verkopen

Wil je je te kleine kleertjes een tweede leven geven en bij ons inbrengen of insturen? Lees er hier meer over.

Wij zijn nauwkeurig bij de inname van de merkkleertjes, zodat het aanbod in onze webshop van goede kwaliteit is. Waar wij ons echt in onderscheiden is dat wij de merkkleertjes die we innemen na controle en acceptatie direct aan je uitbetalen; je hoeft dus niet te wachten totdat je kleertjes verkocht zijn!